Grafiekplatform VOG

Grafiekplatform VOG is een landelijke vereniging van grafische kunstenaars, grafiekwerkplaatsen, musea, galeries, uitgeverijen en verzamelaars. Kwaliteit van en passie voor grafiek staan centraal. De vereniging is een platform, een ontmoetingspunt en broedplaats van waaruit ideeën en nieuwe initiatieven voor hedendaagse grafische kunst ontstaan. Onder de naam VOG (Vereniging voor Originele Grafiek) is het platform al sinds 1993 bekend. Vanaf 2011 wordt de naam Grafiekplatform VOG gebruikt. 

Grafiekplatform VOG initieert en neemt deel aan grafiekprojecten, maakt deel uit van het Deutsch-Niederländisches Grafiknetzwerk (Borken en Kloster Bentlage) en organiseert andere activiteiten op het gebied van grafiek.

Grafiekplatform VOG geeft maandelijks een digitale Nieuwsbrief uit en vier keer per jaar het Grafiekmagazine RAAM, met in elk nummer een originele prent voor abonnees en leden!

Op de ledenpagina's is tekst en beeldmateriaal te vinden van de leden van Grafiekplatform VOG.
Ook is er informatie over grafiek opgenomen. 

 

Berichten van Grafiekplatform VOG


Vacatures

Grafiekplatform VOG heeft op dit moment drie vacatures:

  • de functie van bureaucoördinator wegens vertrek van Joyce Gabeler (Gabeler Project | advies & ondersteuning) sinds 1 juli 2016.
  • de functie van Webmaster (beheer en ondersteuning website) sinds 1 januari 2016.
  • de functie van Kunstenaar-Bestuurslid: lees meer hierover

Belangstellenden kunnen een mailtje sturen naar bestuur(at)grafiekplatform-vog.nl